Hall of Fame

Algemeen

Palmares van de Club

  • 6 keer Club van het jaar waarvan de laatste keer in 2011
  • 4 x keer Gouden Award van de Vlaams-Brabantse Volleybalbond voor de jeugdwerking
  • Gouden Label 2010 van BLOSO voor de jeugdopleiding
  • Lubbeek in 2008 uitgeroepen tot dé volleybalgemeente van Vlaanderen  in het kader van de Bloso-actie ‘Volleybal  Sporttak in de kijker  2008/ ‘De langste toets’
  • 5x Leuven Beachvolley beste sportieve organisatie met tofsport
  • Lizards Logistiek Support team

Palmares zaalcompetities

Jeugd

  • 2008:
    • 3 Vlaamse titels en 3 Vlaams-Brabantse bekers
    • C-jongens (Kadetten) Vice-Belgisch kampioen
    • B-jongens (Scholieren) Belgisch Kampioen!
  • 2009
    •  A-, B- en D-jongens Vlaams-Brabants kampioen én bekerwinnaar
    • wonnen resp. Brons, Goud en Zilver op de Vlaamse eindrondes
    • B-jongens voor 2de maal op rij Belgisch kampioen!
  • 2010
    • A-, B-, C- én D-jongens Vlaams-Brabants kampioen én bekerwinnaar
    • 4 Vlaamse titels
    • 3 Belgische titels
  • 2011
    • A-, B-, C- én D-jongens Vlaams-Brabants kampioen én bekerwinnaar
    • 3 Vlaamse bekertitels
    • 3 Belgische titels
  • 2012
    • B-meisjes Vlaams-Brabantse bekerwinnaar
    • B-, C-, D- én E-jongens Vlaams-Brabantse bekerwinnaar
    • B- én C-jongens Vlaamse bekerwinnaar
    • A-, B- én C-jongens Vlaams kampioen
    • A-, B-, én C-jongens Belgisch kampioen!

Volwassenen  (met vooral eigen jeugd)

  • Heren wonnen  4 x op rij  (2006 t/m 2009)  de Beker van Vlaams-Brabant
  • De Dames wonnen reeds 2 maal de Beker van Vlaams-Brabant
  • Heren 1  steeg  jaar na jaar van Provinciale naar Divisie
  • In 2009 3de in 2de Divisie
  • In 2010  Kampioen in 2de Divisie (jongste ploeg ooit!)
  • In 2012 Vlaams Brabantse bekerwinnaar Heren 2 (1ste provinciale)

Bewegingsschool

  • Bestaat meer dan 5 jaar !
  • Meer dan 350 kinderen hebben dit al mogen proeven
  • Schitterende coördinator en begeleiders zowel
    • Tijdens training
    • Tijdens activiteiten
    • Tijdens Leuven Beachvolley

Beach

  • Eerste officiële Beachclub : BV0001
  • Eerste echte beachclub in Vlaanderen met schitterende infrastructuur
  • Dit jaar reeds meer dan 100 leden
  • Talent en topteams vonden reeds de weg
  • enkele ploegen die tot de Belgische Top 10 behoren
  • aantal jongeren uit de eigen jeugdopleiding zetten een stap hoger in het Nationaal Kampioenschap
  • Enkele topduo’s op Europees niveau